IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI>Belta d.o.o.

Certifikat

BELTA - IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI

Varovanje posameznikove zasebnosti na spletu je ključno za prihodnost spletnega poslovanja. S to Izjavo o varovanju zasebnosti dokazujemo svojo zavezanost k varovanju posameznikovih podatkov in zasebnosti. Ta Izjava o varovanju zasebnosti opisuje naše ravnanje s podatki, s katerimi je mogoče neposredno ali posredno identificirati posameznika.

SPLOŠNE INFORMACIJE

Izjava o varovanju osebnih podatkov
Belta d.o.o., Zunanja in notranja trgovina, storitve in proizvodnja, Šentjanž pri Dravogradu 143, SI 2373 Šentjanž pri Dravogradu (v nadaljevanju Belta).
Belta spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo pridobljene podatke varovala skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in neželeno komunikacijo.Uporabnik Belti posreduje svoje osebne podatke, na ta način daje svojo osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje Belti, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, pogleda, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke.
Profiliranje dogodkov. Če se prijavite na Beltin dogodek, seminar ali spletni seminar, lahko Belta deli osnovne podatke o udeležencu (vaše ime, podjetje in elektronski naslov) z drugimi udeleženci istega dogodka, seminarja ali spletnega seminarja, da zagotovi komunikacijo in izmenjavo idej.

Uporabnik je seznanjen in se strinja, da bo Belta njegove osebne podatke uporabil za naslednje namene:
  • vzpostavitev kontakta preko pošte, e-pošte, telefona, SMS-a, družabnih omrežij
  • priprave, prilagajanja, posredovanja ponudbe in drugega oglasnega materiala ter izpolnjevanja pogodbenih dolžnosti,
  • namene izvajanja raziskave trga, profiliranja, segmentacije, aktivnosti vzorčenja in anketiranja,
  • nemotenega delovanja ter izboljšav produktov in produktnih rešitev, ki se navezujejo na osebne podatke zaposlenih v podjetju in njihove povezave z drugimi zaposlenimi ali drugimi podjetji,izvajanja marketinških aktivnosti podjetja,
  • izvajanja nagradnih žrebanj, tekmovanj in drugih promocijskih aktivnosti..

Uporabnik je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov info@belta.si od Belte kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Belta bo v 30 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečila nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter ga o tem v 10 dneh obvestila. Svoje soglasje v skladu s tem dokumentom lahko kadarkoli prekličete tudi preko povezave odjava, ki je navedena v naših e-novicah. Če soglasje prekličete, Belta ne bo več obdeloval osebnih podatkov, za katere velja to soglasje, če to ni zakonsko zahtevano.

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do tujih spletnih strani. Belta ni odgovorna za prakse glede zagotavljanja zasebnosti ali vsebino spletnih strani zunaj podjetja Belta, zato priporočamo, da dobro preberete izjave o varovanju zasebnosti takih tujih spletnih strani.

PIŠKOTKI IN SPLETNI SIGNALI

Nekatere spletne strani podjetja Belta uporabljajo tehnologijo, ki se imenuje “piškotki”. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na trdem disku vašega računalnika, ko odprete spletno stran ali določen del spletne strani. Piškotki omogočajo podjetju Belta, da se seznani s tem, kateri deli njegovih spletnih strani so najbolj priljubljeni, katere strani uporabniki obiskujejo in koliko časa se na teh straneh nahajajo.
Belta uporablja piškotke za ugotavljanje strukture prometa na njegovih straneh, kar mu pomaga pri izboljšavi strukture spletne strani in prilagajanju vašim željam, saj si želimo, da bi strani čim bolj ustrezale zanimanju in željam uporabnikov. Na primer, spremljamo mesta, ki jih ljudje obiskujejo, in obiskovalčeve dejavnosti na naših spletnih straneh. Belta uporablja piškotke za ponovno trženje. Pri izvajanju in shranjevanju teh izsledkov ostanejo podatki nerazkriti. Če ne želite sprejemati piškotkov, jih lahko onemogočite z upoštevanjem navodil izdelovalca brskalnika. Več o teh funkcijah si, prosimo, oglejte v navodilih za uporabo brskalnika.

DOSTOP DO PODATKOV PODJETJA IN VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Pravico imate dostopati do osebnih podatkov, podatke prepisati, kopirati, dopolniti in popraviti ali brisati nepravilnosti v vaših osebnih podatkih ter tudi nasprotovati njihovemu obdelovanju. Dajanje osebnih podatkov je prostovoljno. Prav tako imate pravico, da izveste, kdo so uporabniki osebnih podatkov ali kakšne vrste uporabnikov so.
Če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke ali podatke vašega podjetja, nam jih pošljite na naslov info@belta.si ali pa nas pokličite na +386 (0)2 82 15 290.
Na omenjeni telefonski številki smo vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.
Belta d.o.o.
Zunanja in notranja trgovina, storitve in proizvodnja
Šentjanž pri Dravogradu 143
SI 2373 Šentjanž pri Dravogradu

T: + 386 (0)2 82 15 290
F: + 386 (0)2 82 15 291

E: info@belta.si

Kje se nahajamo!
Belta d.o.o.
Šentjanž pri Dravogradu 143
SI 2373 Šentjanž pri Dravogradu
T: + 386 (0)2 82 15 290
F: + 386 (0)2 82 15 291
E: info@belta.si
© 2024 Belta | Splošni pogoji poslovanja